Kinderactiviteiten

MadebyDaantje
Creatief Club Kids

Houd je van knutselen en vind je het leuk om iedere keer iets anders te maken? Dan zit je goed bij Creatief Club Kids! Iedere keer krijg je een andere opdracht en werk je met verschillende materialen. Je hoeft niets mee te nemen, want ik heb alle benodigdheden al in huis. Daarnaast zorg ik ook voor limonade en iets lekkers. Waar wacht je nog op? Meld je aan voor de workshops!

Informatie voor de ouders:
Wanneer: De Creatief Club Kids is iedere woensdagmiddag , met uitzondering van de schoolvakanties.
Tijdsduur: De knutselsessie duurt 1,5 uur.
Kosten: Het kost tien euro per kind, per keer. Daarbij inbegrepen: materiaal, drinken & wat lekkers.

 

Kinderpartijtje

Ben jij binnenkort jarig, een echte creatieveling en wil je een verjaardag om nooit te vergeten? Dan heb ik hét feestje voor jou! Jij mag als jarige job zelf bepalen wat jullie gaan maken. Als je het moeilijk vindt om iets te bedenken, kan ik je natuurlijk helpen om iets leuks te bedenken. Hier een paar voorbeelden om je alvast wat ideeën te geven: servies beschilderen, sieradendoosje/sieraden maken of fotolijstjes versieren.  Er is veel mogelijk, dus het wordt zeker een geslaagd feestje!

Informatie voor de ouders:
Wanneer: De datum prikken we in overleg.
Tijdsduur: Het feestje duurt 2 uur.
Kosten: Het kost 14,50 euro per kind. Daarbij inbegrepen: materiaal, drinken & wat lekkers en een presentje voor de jarige.
Locatie: Het feestje vindt plaats in Bilthoven. Vindt u het prettig om thuis te blijven? Dan kan ik ook met de materialen naar u komen.
Afspraak maken: U kunt telefonisch contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een datum te prikken. Mocht u voorkeur hebben voor een bepaalde datum, neem dan in ieder geval een week van tevoren contact met mij op.