Naailes

Naailes

Kids Naaiclub
Steeds minder volwassenen en kinderen zijn handig met een naaimachine. Een groot gemis. Het is namelijk niet alleen leuk, het bespaart je ook een hoop geld als je alles zelf maakt. Daarnaast kun je zelf je kleding, tasjes, maar ook kussens en gordijnen ontwerpen en maken. Om dit te kunnen heb je wel de kennis en de vaardigheden nodig. Ben jij elf jaar of ouder en wil je graag leren naaien? Kom dan bij de Kids Naaiclub en ik leer je de basisvaardigheden. Binnenkort maak jij je eigen keukenschortje of een leuk tasje. Je mag ook zelf aangeven wat je wilt maken. Ik kijk natuurlijk naar je ontwikkelingen en ik pas mijn methode aan op jouw niveau.

Informatie:

Wanneer: Ik geef wekelijks les, met uitzondering van de schoolvakanties.
Tijdsduur: De les duurt 1,5 uur.
Locatie: Bilthoven.
Leeftijd: Kinderen vanaf elf jaar.
Kosten: Ik heb Kids Naaiclub abonnementen. Dit om te voorkomen dat je een les mist, want dan raak je achter op de groep. Een maandabonnement kost 38 euro. Bij een abonnement van drie maanden, ontvang je een gratis welkomstpakket dat je kunt gebruiken bij de lessen.
Zelf meenemen: Je zorgt voor je eigen naaimachine en ook voor de materialen.

 

Naailes Volwassenen
Wilt u graag leren omgaan met een naaimachine, zodat u binnenkort zelf mooie producten kunt maken? Dan kan ik u helpen. U maakt tijdens deze beginnerscursus kennis met de naaimachine. Ik leer u alle basisvaardigheden. Ik leer u het stappenplan, zodat u op logische wijze leert naaien. We starten met het maken van kleding. Naast het leren van dit mooie vak, leert u meteen nieuwe mensen kennen. Er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning met koffie/thee en wat lekkers!

Informatie:

Wanneer: De cursus vindt een maal per week plaats.
Tijdsduur: De les duurt 1,5 uur.
Locatie: Bilthoven
Kosten: Het kost 15 euro per les. Een maandabonnement kost 60 euro. Bij een abonnement voor 3 maanden, ontvangt u gratis een welkomstpakket met onder andere een stofschaar.
Zelf meenemen: U zorgt zelf voor een naaimachine en materialen.